Клуб, Бар и Кафене

Софтуер за Клуб, Бар и Кафене

За този вид бизнес е от изключителна важност бързината при маркиране, бързото възприемане на системата от персонала, възможност за контрол върху всички "чувствителни" операции и не на последно място безотказна и бърза работата на система.

Ресторант, Пицария, Бистро

Софтуер за Ресторант, Пицария, Бистро

С Barsy управлението на ресторант, пицария или бистро е максимално улеснено и ефективно, защото имаме всички функционалности, от които се нуждаете. Те са изградени на база дългогодишния ни опит с Топ заведенията в България и постоянно ги доразвиваме, за да сте в крак с най-новите тенденции.

Сладкарници и Пекарни

Софтуер за Сладкарници и Пекарни

Barsy за сладкарници и пекарни помага както за бързото обслужване на клиентите, така и за най-ефективното управление на рецепти и съставки Barsy ви помага да се развихрите с рецептите на сладки и торти, като имате пълен контрол върху съставките в готовите изделия.

Магазин

Софтуер за Магазин

Ако разполагате с хиляди артикули в номенклатурата на вашия магазин, система за управление на търговски обекти barsy ще ви улесни както при работа с тях, с техните наличности и движеният от склада, така и при тяхната продажба. Система може да работи със собствени или въведени от опаковка баркодове.

Онлайн магазин

Софтуер за Онлайн магазин

С Barsy може да достигнете до своите клиенти и чрез онлайн магазин. Работите с неограничен брой артикули в различни каталози, създавате шаблон за етикети с автоматично съдържание за артикул, въвеждате групи от атрибути и прикачането им към артикули и още много други.

Вериги търговски обекти

Софтуер за Вериги търговски обекти

Веригите от търговски обекти са най-сложната структура, която barsy ви позволява да управлявате. Всички предимства на системата които можете да използвате за Офис, Ресторант, Бар, Клуб Магазин са в сила и тук с необходимата "добавена стойност". Когато обедините няколко търговски обекти в верига търговски обекти barsy ви дава:...

Парти център

Софтуер за Парти център

Защо не - дейностите по организиране и провеждане на мероприятие в една система? С гъвкави функционалности barsy може да улесни работата на екипа ви.

Автомивки

Софтуер за Автомивки

С Barsy получавате нужното спокойствие, че клиентите ви се обслужват ефективно и има проследяемост на броя извършени поръчки.

Билярдна зала

Софтуер за Билярдна зала

Специално разработено хардуерно решение, което в пъти увеличава ефективното управление на билярдни зали, намалява излишното търчане на персонала и подобрява работата с клиенти

Не намирате своя бизнес тук?

Няма проблем. Barsy не се ограничава до специализиран софтуер за дадена област и може да бъде приложен за почти всеки бизнес

Свържете се с нас, обяснете ни вашите изисквания и ние ще ви предложим модел за работа с barsy който да отговаря на модела на бизнеса ви.

Направете запитване